Çok Hızlı Premiumsuz Rapidshare den Dosya İndirmek
Yazar
Mesaj Sayısı : 750 Yaş : 65 Nerden : BALIKESİR ÜLKESİ : Tecrübe Puanı : 1448 Teşekkür : 2 Kayıt tarihi : 22/12/08
Konu: Çok Hızlı Premiumsuz Rapidshare den Dosya İndirmek Ptsi Kas. 09 2009, 15:40
Rapidshare den Son Sürat Dosya İndirmek
Evet yanlış duymadınız !.. Bu yapmış olduğum paylaşım bir alıntı olup,denedim ve gerçeği gördüm. Bu zamana kadar yavaş indirmenin vermiş olduğu sıkıntı hepimizi hep huzursuz etmiştir. İnanın son sürat dosya indirmenin keyfini sizde yaşayacaksınız !.. Peki nasıl mı ? Aşağıda açıklayacağım uygulamaları sizde tek-tek yapınız ve ne kadar kolay olduğunu görünüz... Başlayalım mı ne dersiniz ? Umarım yorumlarınızı teşekkürlerinizi eksik etmezsiniz !..
1-İndirmek için öncelikle ; "IDM" yani (İnternet Download Manager) programını bilgisayarımıza kurmanız gerekiyor... Öyleyse şimdi hemen Linke Tıklayarak bu programı İndirelim.
Rar Şifresi : tugaysena
2-Şimdi aşağıdaki resimleri ve üzerindeki yazıları okuyarak, işlemlerimizi uygulayarak dosyalarımızı artık bizde, son sürat indirelim ve zamandan kazanalım değil mi !.. İnanın sizde benim gibi off bee !..Dünya varmış diyeceksiniz !.. Hepinize kolay ve serin gelsin !.. Başarılar ve mutluluklar dilerim. Saygılarımla...
UYGULAMA-TATBİK RESMİ -1-
LINKI YAZIP DOWNLOAD'A TIKLADIKTAN SONRA BEKLİYORUZ...
UYGULAMA-TATBİK RESMİ -2-
UYGULAMA-TATBİK RESMİ -3-
UYGULAMA-TATBİK RESMİ -4-
UYGULAMA-TATBİK RESMİ -5-
Lütfen denedikten sonra yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim...
Çok Hızlı Premiumsuz Rapidshare den Dosya İndirmek