DENİZEVİ Admin
Mesaj Sayısı : 750 Yaş : 65 Nerden : BALIKESİR ÜLKESİ : Tecrübe Puanı : 1448 Teşekkür : 2 Kayıt tarihi : 22/12/08
| Konu: Dosya İndirmeden Tek Tek İcon Seç Al Salı Ocak 13 2009, 10:40 | |
| Dosya İndirmeden Tek Tek İcon Seç Al Arkadaşlar hiç dosya indirmeden ve dosya açma derdine-telaşına düşmeden tek tek beğenerek ve seçerek alabileceğiniz mükemmel bir PNG formatında sizlere icon sitesi tavsiye etmek istiyorum.Benim gibi indirmiş olduğunuz dosyalarının birçoğunu açamadan silip atanlar için güzel bir seçme imkanı ve kolaylığı...Her çeşit birbirinden güzel ve muhteşem olan bu iconları istediğiniz ebad ve ölçülerde rahatlıkla alabilirsiniz !..Örneğin ; 28*28-32*32-48*48-64*64 ve isterseniz 124*124 ölçülerinde alma şansınız da mevcut...Hee daha ne olsun !..Hazır ve mükemmel bu iconları aşağıda vereceğim link url adresinin sol tarafında mevcut bulunan kategoriler içersinden yüzler-binlerce olan bu iconlardan elbet içlerinden sizinde işinize mutlaka yarayan birkaç tane olacaktır.Hele web sitesi olanlara ve uğraşanlara çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.Hele hele sitesine renk katmak isteyenler...Sizde zevkli ve renkli bakış açısına sahipseniz işte bunlar tam sizin sitenize mükemmel yakışacaktır.Ben böyle bir siteyi uzun zamandır arar dururdum.Ve bu paylaşımı benim rar-exe vs. gibi dosya açmada zorlananlara çok iyi yarayacağını düşünüyorum.İşte size bu sitenin birkaç icon örnekleri sunmak istiyorum...Umarım beğenirsiniz !.. | |
|