Misafir Misafir
| Konu: Bize acil yardım gönderin Çarş. Mart 25 2009, 10:20 | |
| Muhabiri İsmail Güneş'le telefon bağlantısı kuran iş arkadaşı Turan Bulut, aralarında geçen konuşmayı anlattı. Kahramanmaraş'tan Yozgat Yerköy'e giden helikopterde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte seyahat eden İHA Muhabiri İsmail Güneş'in telefon bağlantısı kurduğu dakikaları, mesai arkadaşı anlattı. Taner Bulut, saat 15.30 sıralarında İsmail Güneş'le görüştüğü ifade ederek, "Buradaki bir gelişme ile ilgili İsmail'i aradığımda bana helikopterin düştüğünü söyledi. İnanamadım, İstanbul'u aramamı istedi. Sağlık durumunun kötüye gittiğini, acilen yardım beklediklerini söyledi. Kendisi ile 2-3 defa daha görüştükten sonra ulaşamadım" dedi. Bulut, helikopterin nasıl kaza yaptığını ve helikopterde bulunan diğer şahısların durumu ile ilgili İsmail'in kendisine bilgi vermediğini sözlerine ekledi. İHA |
|
ebrar Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 162 Yaş : 55 Nerden : Türkiye İş/Hobiler : ev hanımı.çocuklarımla kaliteli zaman geçirmek ÜLKESİ : Tecrübe Puanı : 283 Teşekkür : 3 Kayıt tarihi : 09/01/09
| Konu: Geri: Bize acil yardım gönderin Perş. Mart 26 2009, 08:54 | |
| inanılır gibi değil gerçekten helikopterde olanların şansımı yoksaki yetersizlik mi demek lazım bilmiyorum böyle bir şey acaba sadece Türkiye demi olur diye düşünmekten de kendimi alamıyorum | |
|
DENİZEVİ Admin
Mesaj Sayısı : 750 Yaş : 65 Nerden : BALIKESİR ÜLKESİ : Tecrübe Puanı : 1448 Teşekkür : 2 Kayıt tarihi : 22/12/08
| |